Pakketten

Onze Coworking space

Werken in The Dream Office betekent verantwoordelijkheid nemen voor je leven en aan datgene toekomen waarvan je weet dat het goed voor je is, maar het nooit doet. Bij The Dream Office faciliteren wij een ruimte waarin jij wél toekomt om productief aan jezelf en je bedrijf te werken. Hoe doen we dat?

 

Door je dag te starten met een meditatie, is de toon voor de rest van je dag gezet. Gedurende de rest van de dag kan je terugvallen op de connectie die je ‘s ochtends met jezelf hebt gezet. Verder zorgen wij voor een verse lunch waardoor je energiemeter weer wordt bijgevuld en kan je gedurende de dag onbeperkt thee of (decaf) koffie drinken.

 

Je wordt onderdeel van een community met gelijkgestemden, er vinden elke maand inspirerende workshops plaats en je kan elk moment lekker uitwaaien op het strand!

Make your dreams come true

annie-spratt-dWYU3i-mqEo-unsplash

Flex walk in

Boek je bureau flexibel wanneer het jou uitkomt. Doe mee met onze ochtendmeditatie en geniet van een vegetarische, gezonde en gezamenlijke lunch.

€35,00 per dag

annie-spratt-FSFfEQkd1sc-unsplash

one day a week

Één vaste dag per week een bureau bij ons huren. Doe mee met onze ochtendmeditatie, geniet van een gezonde gezamenlijke lunch en maak kennis met onze community.

€32,00 per dag

annie-spratt-QckxruozjRg-unsplash

infinte access

Onbeperkte toegang tot onze coworking space met je eigen sleutel. Een vaste werkplek met gezonde gezamenlijke lunch en ochtendmeditatie!

€22,00 per dag

Extraordinary Experiences

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, adipiscing elit.

 

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Our Core Values

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, adipiscing elit.

  • Locavit liberioris possedit

  • Diremit mundi mare undae

  • Spectent tonitrua mutastis