Over mij

Hi There!

Ken je dat? Opeens plopt er een idee in je op waardoor alles samen lijkt te komen. Zo ging dat bij mij. Ik vroeg mezelf af waarom er alleen maar kantoren zijn die energie kosten. Waarom we het fijn vinden om thuis te werken, maar dan weer de interactie met anderen missen.

 

In mijn vrije tijd ben ik bezig met persoonlijke ontwikkeling, persoonlijk leiderschap, spiritualiteit, meditatie, yoga en voeding (trying though). Gezien mijn studie achtergrond zou je deze interesses misschien niet verwachten, maar ik denk dat de combinatie juist voor magie zorgt.

 

In september ben ik afgestuurd als Business Innovator en heb ik meerdere innovatietrajecten doorlopen voor bedrijven. Denk aan merkidentiteit innovaties, tot procesinnovaties, tot aan productinnovaties. Het bedenken van nieuwe ideeën, oplossingen en vernieuwende associaties maken, vind ik een van de leukste dingen die er zijn.

 

Bij The Dream Office kan ik zowel mijn interesse in persoonlijke ontwikkeling kwijt als mijn kwaliteiten als Business Innovator. Naast het faciliteren van een fijne ruimte, faciliteer ik meditaties en gezond eten waardoor jij als ondernemer kan gaan shinen. Je kan ook altijd een 1:1 gesprek met mij inplannen als je even vastloopt in je onderneming en niet weet hoe nu verder.

 

 

Together we stand stronger

Samengewerkt met

Innovatieopdrachten uitgevoerd samen en met onderstaande opdrachtgevers.

Why Outdoor Adventure

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  • Experience: Locavit liberioris possedit

  • Reputation: Diremit mundi mare undae

  • Guide Experience: Spectent tonitrua mutastis

What You Get

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  • Private Hike: Locavit liberioris possedit

  • Transportation: Diremit mundi mare undae

  • Great Facilities: Spectent tonitrua mutastis